Fria vägar ut...

2009-03-11, kl 20:44:38
Jobb och löpning...
Imorrn ska jag orka leta upp ett par bra versioner av de låtar som beskriver min morgon (idag) allra bäst. Jag vaknade iallafall och tog mig till jobbet, utan några problem, pigg och glad - till slut. Insåg när jag var ute med Bandit på morgonen att gatlamporna precis slocknade. Klockan var då 05:30. Underbart. När jag gick från personalparkeringen och in på jobbet insåg jag att det var näst intill dagsljus. Klockan var då 05:58. Underbart!!!
Jag har idag jobbat 06-18. De här passen är både sega och härliga. Kan inte bestämma mig för om jag hatar dem eller älskar dem, kombination? Jobbet har rullat på fint och när jag äntligen kom hem till Banditen gick vi ut på en promenad. Helt plötsligt kände jag för att springa av mig lite energi, jo - jag hade faktiskt mycket energi kvar trots den långa arbetsdagen, och eftersom jag alltid promenerar i löpardojor var det inga bekymmer. Dock hade jag varken kläder för att springa i, eller koppel och midjerem till Banditen. Bestämde mig för att pröva att låta honom "jogga" med mig, lös. Något som ALDRIG brukar funka, eftersom han tror vi ska busa... När han har dragselen, koppel och husse fastsatt i midjerem är det en helt annan sak. Nåväl, till poängen - det gick hur bra som helst. Vi mötte tre hundar (!!!) och samtliga hundmöten flöt förbi problemfritt. Stolt husse.


Pirat-vovve

Banditen har klättrat upp i piratskeppet nere på stranden...

En goding och mackor...
Dags för mig att inta tv-soffan en stund. Ska göra några ostmackor, en kopp te och kolla "Lie to me" på 4:an. Fastnat lite för den serien faktiskt, inte tillräckligt för att orka tanka hem, men lite sådär lagom att jag kollar om jag har möjlighet och minns. I brist på bättre, bjuder jag på en fruktansvärt skön Queen-låt. Gött sound, kul text - helt enkelt ett annorlunda koncept att sjunga om tjock-rumpade tjejer, om vi ska direktöversätta. Jag tänkte dra till med "Bicycle Race", men så kom jag på att det är lite väl mycket naket i den videon...




Queen - Fat bottomed girls...



Väder: Mulet, men lugnt...
Temperatur: -6 grader




Pax vobiscum.
Oskar.

Åsikter...
Namn: Malin

Ja, visst berör den. Vet du vad, du har helt rätt i det där med att det i grund och botten är en Kentlåt.!

2009-03-12 @ 09:26:48
URL: http://malinkarusellen.blogspot.com
Namn: Ante

Kent har snott allt av Queen, eller Judas Priest! =P

2009-03-12 @ 09:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0